Giving Back

VARFÖR GE TILLBAKA

Mer än vardagskläder

Att ge tillbaka är en integrerad del av vår filosofi i Boody, inbäddad i vår kultur och våra människor. Vi är passionerade humanitärer och miljöaktivister och placerar delning och medkänsla i centrum för vårt uppdrag. Vi skapade Boody med visionen att hjälpa människor att må bättre i en bättre värld.

Mer än vardagskläder är Boody-produkterna medvetna och meningsfulla. Högst upp i vårt värderingsförslag är att respektera andra människor och vår planet. Så oavsett om vi donerar pengar, tid eller produkter kan du vara säker på att köpa från ett varumärke som bryr sig om världen, med vackert utformade, genomtänkta produkter som sammanför människor och vår planet.

LOKALT ENGAGEMANG, GLOBALA PERSPEKTIV

Som ett australiensiskt varumärke tar vi särskild omsorg för att stödja våra lokala samhällen såväl som de miljöer där våra samhällen trivs. Vår flora, fauna och människor är tre viktiga faktorer som vi tror fungerar i symbios genom att stödja varandra. När vi väljer orsaker och organisationer som vi stöder, kommer vi alltid ihåg dessa tre prioriteringar. Vi överväger också dessa vägledande principer:

Hjälp till att rädda och skydda biologisk mångfald för att bevara liv på jorden. Engagera dig för etik och efterlevnad. Bidra till lokal utveckling och solidaritet, säkerställa lika möjligheter och utveckla sammanhållning och välbefinnande. Säkerställ hälsa och säkerhet.

I framtiden planerar Boody att utvidga sin solidaritet utanför gränserna för sin egen bakgård genom att stödja orsaker med en global räckvidd. Att veta att vi kan hjälpa till att göra skillnad utöver det monetära värdet är vår drivkraft.

Vi ger tillbaka 1% av all försäljning till planeten

Det stämmer, en procent av alla Boody-onlinebeställningar doneras till ideella organisationer som hjälper till att skydda miljön. Genom 1% for the Planet ansluter vi oss till över 1 500 andra företag som globalt stöder verklig förändring och bidrar tillsammans till bevarandet av vår vackra planet med konkreta handlingar.

Learn more

Vem vi stöder

Välgörenhetsorganisationer och orsaker som vi stöder

Greening Australia

Greening Australia

Greening Australia är en ideell organisation för att bevara och återställa våra unika och hotade australiska landskap för människor och natur att trivas.

Läs mer

Thread Together

Thread Together

Thread Together Företaget har ett enkelt men ändå viktigt uppdrag: att leverera rena kläder av god kvalitet till medlemmar i vårt samhälle som har svårt.

Läs mer

PropellerProjects

PropellerProjects

PropellerProjects är en ideell organisation som är dedikerad till att göra hållbara förändringar över hela världen.

Läs mer

Chris O'Brien Lifehouse

Chris O'Brien Lifehouse

Lifehouse erbjuder allt som en cancerpatient behöver, inklusive onkirurgi, kemoterapi, utbildning, support och mer.

Läs mer