1% for the Planet

ALLA TILLSAMMANS FÖR VÅR PLANET

Ge tillbaka idag och varje dag

437 / 5000Translation resultsBevarandet av vår planet är kärnan i vårt uppdrag. Det var viktigt för oss att hitta ett sätt att ge tillbaka i stor skala, varje dag och på lång sikt. 1% for the Planet presenterade sig som den perfekta lösningen - en katalysator för de kollektiva ambitionerna för över 1400 organisationer runt om i världen som trivs för att skydda vår vackra miljö.Boody gick med i rörelsen i januari 2017 och är idag en stolt medlem på 1% for the Planet.

Boody är en del av 1% for the Planet-rörelsen och donerar 1% av all onlineförsäljning till ideella organisationer som arbetar för att skydda miljön.

Ta reda på mer om hur vi ger tillbaka

Our wish is to give back to our planet what it provides us with each day. At the core of Boody is our belief that by taking small steps, we can together make the change and reverse our impact on the Earth.

GÅ MED I RÖRELSEN

Vad är 1% for the Planet?

1% for the Planet skapades av Yvon Chouinard, passionerad miljöaktivist och grundare av Patagonia, som sedan 1973 har skapat kläder och utrustning för den själsliga äventyraren. Tillsammans med Craig Matthews, flugfiskare och grundare av Blue Ribbon Flies, planerade de att bygga ett nätverk av likasinnade företag, ideella organisationer och konsumenter som är förenade kring tanken att vinst och att ge tillbaka kan fungera symbiotiskt.

Sedan 2002 erbjuder 1% for the Planet företag runt om i världen en kanal för att ge tillbaka en procent av sina intäkter till gräsrotsmiljögrupper som arbetar där för att hålla naturens underverk i världen.

Hur kan du bidra?

Varje gång du köper Boody-kläder från vår webbplats kan du känna att en procent av det totala värdet av din beställning kommer att gå till skydd för vår miljö. 1% for the Planet-rörelsen är innovativ och unik i sitt slag. Det förtjänar att stödjas och delas. Snälla hjälp oss genom att sprida ordet till dina vänner och familj.

Var förändringen, sprid ordet!