About Boody

Vi bestämde oss för att skapa en bättre basgarderob

Boody bryr sig. Det har vi alltid gjort. Vår resa började med en längtan efter att designa en bättre garderob. Ett mjukare tyg. En bekväm passform. Vi ville förändra synen på dina klädval. Och vi ville göra det med miljön i fokus.

Boody är ett australiensiskt hållbart klädmärke som gör vardagliga baskläder. Märket är skapat av två familjer, där barnen idag fortsätter arbetet. Vi erbjuder baskläder för kvinnor och män tillsammens med activebaby och loungewear, Boody täcker alla behov för din basgarderob.

Vi har nått en punkt där vi måste göra stora förändringar. Det borde inte finnas en hållbar klädkategori. Det borde bara finnas en hållbar klädkategori. Men vi vet att vi inte är där än. Så vi fortsätter att göra vardagskläder med material som är bättre för miljön än vårt tidigare sortiment. Och bekvämare, förstås. Vi är trots allt fortfarande Boody.

Vår historia börjar och slutar med komfort

Vi är besatta av komfort. Våra designers arbetar dygnet runt med att köpa de mest innovativa materialen för att skapa fina, mjuka vardagskläder.

Men vi vet att vägen till en bättre värld inte har några genvägar. Därför skapar vi våra kläder med de mest hållbara materialen vi kan få tag i. Ja, vi vet - ”eko” borde inte ens behöva en märkning i dagens värld. Det borde vara givet. Men vi är inte där än, så vi måste fortsätta sprida ordet.

Vi letar alltid efter sätt att förbättra vår hållbara produktion, i alla led. Från material till tillverkning och frakt – vår värdegrund är inbäddad i vår kultur och i våra medarbetare.

Allt våra produkter är ”cruelty free”-certifierade och kommer från etiska produktionskedjor, så att du kan vara säker på dina val. Vi tror på att förfina snarare än att återuppfinna. Våra kläder är tidlösa och mångsidiga, och gjorda för att bäras om och om igen.

Är du redo att gå med i rörelsen?