About Boody

Vi bestämde oss för att skapa en bättre basgarderob

Boody bryr sig. Det har vi alltid gjort. Vår resa började med längtan efter att designa en mer överlägsen garderob. Ett mjukare tyg. En bekväm passform. Vi satte oss utan ego för att ändra hur du tänker på dina klädval. Och vi gjorde det med att hålla miljön i fokus.

Boody är ett australiensiskt hållbart klädmärke som gör vardagliga baskläder. Skapat av två familjer fortsätter deras barn idag sitt arbete. Vi erbjuder baskläder för kvinnor och män tillsammens med activebaby och loungewear, Boody täcker hela din garderob med baskläder.

Vi har kommit fram till en tidpunkt där vi behöver göra förändringar. Det borde inte finnas en hållbar klädkategori. Det borde bara finnas en hållbar klädkategori. Men vi vet att vi inte är där än. Så vi fortsätter att göra vardagskläder med material som är bättre för miljön än det sortiment som kom tidigare.

Och comfier, förstås. Vi är trots allt fortfarande Boody.

Vår historia börjar och slutar med komfort

Vi är besatta av komfort. Våra designers arbetar dygnet runt med att köpa de mest innovativa materialen för att skapa vackert mjuka vardagskläder.

Men vi vet att vägen till en bättre värld inte har några genvägar, varför vi skapar våra kläder med de mest hållbara materialen vi kan ta hand om. Ja, vi vet - ”eco” borde inte ens behöva en märkning i dagens värld. Det borde vara en given. Men vi är inte där än, så vi måste fortsätta sprida ordet.

Vi letar alltid efter sätt att förbättra vår hållbara produktion genom alla beröringspunkter. Från material till tillverkning och frakt, våra värden är inbäddade i vår kultur och i våra människor.

Allt vi erbjuder är certifierade 'fri-från-grymhet' och kommer från etiska försörjningskedjor så att du kan vara säker på dina val. Vi tror på att förfina snarare än att återuppfinna designen av våra kläder och skapa tidlösa, mångsidiga utseende som ska bäras om och om igen.

Är du redo att gå med i rörelsen?